گزیدۀ اخبار و تحلیل های روز

گزیدۀ اخبار و تحلیل های روز

توماس جفرسن: اگر دولتها از مردم بترسند دمکراسی است و اگر مردم از دولتها بترسند دیکتاتوری است.
گزیدۀ اخبار و تحلیل های روز

گزیدۀ اخبار و تحلیل های روز

توماس جفرسن: اگر دولتها از مردم بترسند دمکراسی است و اگر مردم از دولتها بترسند دیکتاتوری است.

شکایت گروه‌های حقوق بشری از هلند و دیگر کشورهای غربی به دلیل فروش اسلحه و حمایت از تجاوزات اسرائیل!

چهار شنبه‏، 15‏ نوامبر‏ 2023

شماری از گروه‌های حقوق بشری از دولت هلند به دلیل حمایت‌هایش از تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه با ارسال تسلیحات نظامی برای این رژیم، شکایت کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، چهار گروه حقوق بشری  از دولت هلند به دلیل موضعش در قبال درگیری در غزه شکایت کرده و عنوان کرده‌اند که مواضع این کشور به منزله حمایت از اقدام اسرائیل به نقض حقوق بشر در غزه است.

به گزارش «میدل ایست مانیتور» در بیانیه مشترک مذکور، «سازمان بین‌المللی امداد رسانی آکسفام»، «شعبه سازمان عفو بین الملل در هلند»، «سازمان غیردولتی پکس کریستی هلند» به همراه «انجمن حقوق هلند» استدلال کردند که هلند «تا حدی مسئول نقض قوانین جنگ و مجازات دسته جمعی جمعیت غیرنظامیان غزه است»

این اظهارات علیه دولت هلند بیشتر از آنجایی ادامه پیدا کرده که دولت این کشور به رغم افزایش شمار قابل توجه جانباختگان غیرنظامی در غزه همچنان روند صادرات تسلیحات نظامی به تل‌آویو را بدون هیچ توجهی به قوانین حقوق بشری برای تداوم جنگ غزه ادامه می‌دهد.

هر چهار گروه مذکور در بیانیه عنوان شده از دولت هلند خواسته‌اند تا مطابق با چارچوب‌های سیاستی خود، تعهدات مربوط به قانون اساسی این کشور و پایبندی به موافقتنامه‌های بین المللی عمل کند.

مدیر آکسفام در این بیانیه عنوان کرده سازمان‌های کمک‌رسانی می‌خواهند تا در این شرایط به مردم غزه کمک‌های غیرنظامی ارائه شود، با این حال به گفته وی بمباران‌های گسترده اسرائیل این کار را غیرممکن می‌کند و در ادامه به صراحت اعلام کرده است: غیرقابل باور است که این بمب‌ها به لطف حمایت نظامی هلند بر سر مردم غزه ریخته می‌شود.

به گفته‌ سازمان غیردولتی پکس کریستی هلند نیز این کشور چارچوب ارزیابی مشخصی برای صادرات تسلیحات خود دارد و زمانی که کالاهای نظامی این کشور می‌تواند به نقض حقوق بشر یا قوانین بین المللی بشردوستانه کمک کند، صادرات این کالاها «اکیدا ممنوع» می‌شود.

«داگمار اودشورن» مدیر عفو بین‌الملل در هلند نیز عنوان کرده که دولت «همه اعتبار خود را با تامین سلاح برای اسرائیل از دست می‌دهد» وی اینطور گفت: خطر شراکت هلند در نقض قوانین بین‌المللی و بشردوستانه، کشور را تهدید می‌کند.

رژیم صهیونیستی در حملات بی‌امان و گسترده هوایی و زمینی خود به غزه از زمان آغاز عملیات غافلگیرانه حماس در تاریخ ۷ اکتبر، بیش از ۱۱ هزار فلسطینی از جمله زنان و کودکان را به شهادت رسانده و همچنان به تجاوزات خود علیه غیرنظامیان در غزه ادامه می‌دهد.

محکومیت دولت هلند به خاطر همکاری در قتل‌عام شهر سربرنیتسا


پنجشنبه، 17 ژوئیه 2014
یک دادگاه در شهر لاهه هلند در ارتباط با کشتار سال ۱۹۹۵ ساکنان بوسنیایی شهر سربرنیتسا در بوسنی هرزگوین، دولت هلند را مسئول مرگ بیش از ۳۰۰ مرد مسلمان این شهر دانست. مادران گروهی از قربانیان علیه هلند شکایت کرده بودند

کشتار ۸ هزار شهروند سربرنیتسا

واحدهای صربستان طی نسل‌کشی در شهر مسلمان‌نشین سربرنیتسا در جنگ بوسنی حدود ۸ هزار مرد و جوان این شهر را قتل‌عام کردند. در آن زمان راتکو ملادیچ، فرمانده ارتش صرب‌های بوسنی بود. او این سمت را در جریان جنگ سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۵ به دست داشت.

ملادیچ به دلیل محاصره سارایوو در این سال‌ها و کشتار بیش از ۸ هزار بوسنیایی مسلمان در سربرنیتسا در ۱۱ جولای ۱۹۹۵ از سوی دادگاه بین‌المللی جرایم جنگی لاهه ۱۶ سال تحت تعقیب بود تا سرانجام دستگیر شد.

سازمان ملل متحد در آن زمان سربرنیتسا را منطقه "حفاظت‌شده امن" اعلام کرده‌ بود. ۴۰۰ سرباز مسلح هلندی صلح‌بان برای ایجاد امنیت در این منطقه مستقر بودند. این واحدهای کلاه آبی هلندی سازمان ملل منطقه "حفاظت‌شده امن" را بدون کم‌ترین مقاومتی به نیروهای نظامی صرب‌های بوسنی به رهبری راتکو ملادیچ تحویل داده امکان نسل کشی را فراهم کردند.

کشتار سربرنیتسا بعد از جنایت‌های روی داده در جنگ جهانی دوم بزرگ‌ترین نسل‌کشی در اروپا به‌شمار می‌آید.

اینها مشتی از خروار سابقه هلند در جنایت و آدمکشی است.

انتقاد جاستین ترودو از اقدامات اسرائیل در غزه: حتی جنگ هم قوانین خود را دارد!

جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا سه‌شنبه ۲۳ آبان به شدت از رویکرد اسرائیل در جنگ در غزه انتقاد کرد و از این کشور خواست «کشتار زنان، کودکان و نوزادان» در این منطقه تحت محاصره را متوقف کند.

از زمان حمله گروه افراطی حماس به اسرائیل در روز ۱۵ مهر که به کشته شدن دست‌کم ۱۲۰۰ شهروند این کشور منجر شد، کانادا همچون آمریکا بر حق اسرائیل در دفاع از خود تاکید کرده است. آمریکا و کشورهای غربی حماس را یک سازمان تروریستی می‌دانند.

کانادا مانند آمریکا و سایر کشورهای غربی، در روزهای اخیر نگرانی فزاینده‌ای خود را نسبت به افزایش تعداد کشته‌ها در غزه ابراز کرده است و البته کانادا در کنار آمریکا، آلمان، انگلیس هلند ، ایتالیا و دیگر کشورهای غربی، یکی از صادر کنندگان اسلحه به اسرائیل است.

به گفته مقامات بهداشت محلی غزه از زمان آغاز درگیری‌ها بیش از ۱۱ هزار نفر از جمله کودکان و زنان کشته شده‌اند.

جاستین ترودو در یک کنفرانس خبری جنگ و وضعیت در اطراف بیمارستان شفا در غزه را یک «تراژدی» انسانی خواند.

نخست وزیر کانادا تصریح کرد: «من از آغاز به صراحت گفته‌ام، تداوم رنج و مصیبت غیرنظامیان فلسطینی‌ نباید بهای اجرای عدالت باشد

او اضافه کرد: «حتی جنگ‌ها هم قوانین خود را دارند. همه جان‌های بی‌گناه٬ چه فلسطینی و چه اسرائیلی، ارزش مساوی دارند

جاستین ترودو از دولت اسرائیل خواست که در جنگ غزه «خویشتنداری حداکثری» داشته باشد.

او گفت: «جهان از طریق تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی نظاره‌گر است. ما اظهارات پزشکان، خانواده‌ها، بازماندگان و کودکانی را که والدین خود را از دست داده‌اند، می‌شنویم

این در حالی است که ساعتی بعد، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به این اظهارات جاستین ترودو پاسخ داده است.

نخست وزیر اسرائیل در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: «این اسرائیل نیست که عمداً غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد، بلکه حماس است که غیرنظامیان را در بدترین اقدامی که از زمان هولوکاست کسی علیه یهودیان مرتکب شده، سر برید، سوزاند و قتل عام کرد

او اضافه کرده است:«این حماس است نه اسرائیل که باید به خاطر ارتکاب جنایت جنگی مضاعف - هدف قرار دادن غیرنظامیان در حالی که پشت غیرنظامیان پنهان شده است، پاسخگو باشد

لئو وارادکار، نخست وزیر ایرلند اگرچه بارها اقدام حماس در کشتن هزار و ۴۰۰ نفر را در جریان حمله ۷ اکتبر به اسرائیل، محکوم کرده است اما گفته که واکنش اسرائیل در غزه شبیه به «انتقام» است.

نخست وزیر ایرلند در کنفرانس بین‌المللی کمک به غزه که روز پنج‌شنبه گذشته به ابتکار امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه در پاریس برگزار شد، گفت که عدم رعایت قوانین بشردوستانه نمی‌تواند «بی‌اهمیت» باشد.

پیشتر هم مایکل دی هیگینز، رئیس جمهوری ایرلند، دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل را به «تضعیف» هنجارهای بین‌المللی حقوق بشر متهم کرده بود.

سخنان او توسط دانا ارلیش، سفیر اسرائیل در دوبلین مورد انتقاد قرار گرفت. سفیر اسرائیل در دوبلین با متهم کردن رئیس جمهور ایرلند به ارائه اطلاعات «نادرست»، گفت که برداشت کلی تل‌آویو از ایرلند، وجود نوعی سوگیری ناخودآگاه ضد اسرائیلی است.

رئیس جمهوری ایرلند همچنین از اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا به دلیل حمایت اولیه‌اش از اسرائیل در جنگ غزه انتقاد کرده است

اتحادیه اروپا مجوز بمباران بیمارستان های غزه توسط اسرائیل را صادر کرد!

‏دوشنبه‏، 13‏ نوامبر‏ 2023

 

 

رادیو فردا (بلندگوی سازمان سیا)

 

۲۷ کشور اروپایی روز دوشنبه به‌اتفاق آراء، گروه افراطی! حماس را به‌دلیل آنچه استفاده از بیمارستان‌ها و افراد غیرنظامی به عنوان «سپر انسانی» در جنگ با اسرائیل خواندند، محکوم کردند و در عین حال خواستار ایجاد مسیر دریایی برای کمک‌رسانی به مردم نوار غزه شدند.

(آفرین به اروپایی های انسان دوست! که خواهان آتش بس نیستند و فقط از اسرائیل می خواهند که «حداکثر خویشتنداری را در آتش گشودن» و کشتن مردم غزه را رعایت کند! و با دقت بیشتری مردم را بکشد! و چون به گفته اروپایی ها حماس بیمارستان ها را سپر قرار داده است یعنی افراد حماس در بیمارستان ها هستند و بنابراین اسرائیل حق دارد که این سپر حماس (بیمارستان ها) را بمباران و نابود کند! تا بتواند حماس را نابود کند!)

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد